Delaware Consulting Netherlands
RSS Feeds
Our Twitter microblog
Our LinkedIn profile
Our Facebook Page
Our Google+ Page
Nieuws > Lancering all-in-one implementatieservices voor SAP Invoice Management by OpenText RDS

Pers

Delaware Consulting lanceert all-in-one implementatieservices voor SAP Invoice Management by OpenText Rapid Deployment Solution (RDS)

18/07/2013

De door SAP gekwalificeerde oplossing kenmerkt zich door een snelle doorlooptijd, kostenefficiëntie en de mogelijkheden om het facturatie proces te optimaliseren.

Antwerpen, 18 juli 2013  – SAP® services partner Delaware Consulting kondigt de lancering aan van zijn all-in-one implementatiediensten voor de SAP Invoice Management by OpenText Rapid Deployment Solution (RDS). Deze nieuwe oplossing combineert het SAP-product met Delaware services. Het resultaat is een voor-geconfigureerd pakket dat de implementatierisico’s beperkt en de efficiëntie van het factuurverwerkingsproces bevordert. Hierdoor kan Delaware Consulting SAP Invoice Management RDS installeren en configureren met een vaste doorlooptijd, tegen een vaste prijs en met een vastgelegde scope. Zo beantwoordt de oplossing perfect aan de vraag naar betere en efficiëntere bedrijfsprocessen voor factuurbeheer.

“Deze oplossing is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen SAP en Delaware”, zegt Wim Van Eyken, partner bij Delaware Consulting. “Het project is een mooi voorbeeld van onze internationale kracht waarbij onze verschillende teams uit de verschillende Delaware Consulting kantoren van over de hele wereld actief hebben meegewerkt aan de ontwikkeling van deze dienst. Bovendien is het voor ons een hele eer om dit product samen met SAP te mogen ontwikkelen. Dit is iets wat nog niet vaak gebeurd is”.  De oplossing en deze certificering onderstrepen Delaware’s toewijding aan SAP Invoice Management.

Geen verrassingen
SAP Invoice Management RDS is een snelle, kostenefficiënte methode om factuurbeheerprocessen te standaardiseren, de laatste innovaties in mobiliteit en in-memory analytics te integreren om zo de factuurcyclus te boosten. Dankzij de vaste implementatietijd en prijs helpt SAP Invoice Management RDS de klant om kosten te besparen en de ‘time to value’ te verlagen. Tegelijkertijd biedt de modulaire aanpak de mogelijkheid om, naargelang de behoeften, functionaliteit toe te voegen.
 
Voorbij ERP
Delaware Consulting’s implementatieservice voor SAP Invoice Management RDS maakt gebruik van SAP’s Rapid Development-methode. Deze methode versterkt de capaciteiten, middelen en expertise rond SAP-oplossingen die Delaware in huis heeft.

Meer informatie: www.delawareconsulting.nl/invoicemanagement

Share/Bookmark